AU!

FOTKA O KOJOJ SE PRIČA - KO SU LEPOTICE PORED NOVAKA I NEJMARA? Svi su gledali u njih DVE, evo o kome se radi!

Autor Nemanja Stanojčić

U Monte Karlu je Novak Đoković imao zanimljivu posetu, pored zvezda PSŽ-a su tu bile i njih dve.

Izvor: Profimedia

Novak Đoković je planetarana zvezda i to svi znaju. Pokazao je to po ko zna koji put, sada u Monte Karlu. Pred start turnira je imao zanimljivu posetu, došli su superstarovi Pari Sen Žermena. Nejmar i Marko Verati su posetili Srbina i tom prilikom je pokazao i zavidne fudbalske sposobnosti.

Posle žongliranja velike teniske loptice su imali zanimljiv razgovor, pa onda i slikanje pred fotoreporterima. Veliku pažnju na tim slikama privukle su dve lepotice koje su stajale pored Novaka. Svi su u njih gledali i pitali se ko su one, a ubrzo je i ta misterija rešena.

Uz Novaka su bile dve manekenke "Viktorija sikrita" ("Victoria secret") koje su ponate i kao "Viktorijini anđeli". U pitanju su Izabel Gulart i Stela Maksvel. Njih dve su u jednom momentu uspele i da "ukradu šou", posle čega su ostale da se slikaju i same sa srpskim teniserom.

Pogledajte i kako je to izgledalo:

Nole je tako imao interesantnu posetu posle treninga, a na terenu će se naći prvi put posle čak 47 dana. Još od turnira u Dubaiju i poraza u četvrtfinalu 24. februara.

Prvi rival Đokovića na takmičenju je Alehandro Davidovči Fokina (Španija). Biće to njihov treći susret, poznat je i termin. Prethodna dva je Novak rutinski dobio, a oba su odigrana prošle godine. U Rimu je bilo 6:2, 6:1, pa na Olimpijskim igrama u Tokiju 6:3, 6:1.

Ovo je Izabel Gulart: