Otkrio detalje!

NOVAKU NIJE PORAZ NAJVEĆI PROBLEM, OVO JOŠ VIŠE BRINE: Čudna izjava posle ŠOKA u Monte Karlu - "Moramo da pričamo"

Autor Dušan Ninković

Najbolji teniser sveta ispao je sa drugog turnira koji igra ove sezone, pa objasnio kako je došlo do toga.

Izvor: Profimedia

Najbolji teniser sveta Novak Đoković šokantno je ispao sa Mastersa u Monte Karlu od Alehandra Davidovič Fokine, a nakon meča otkrio je i problem sa kojim se susretao. Iako je u jednom trenutku pokazao emocije, Novak fizički nije bio spreman za ovakav napor.

Tokom konfernecije ponovo je govorio o svojim ciljevima, pa se moglo zaključiti da ga ovakvi kiksevi neće boleti ukoliko za nekoliko nedelja podigne pehar koji cilja!

Biće dovoljno vremena za analizu sa saradnicima.

"Fizički sam kolabirao. Nije mi se svidelo kako sam se na kraju osećao. Moram da razgovaram sa svojim timom", rekao je Novak na početku konferencije.

Ipak, on nije želeo da odustane.

"Verovao sam da mogu da se vratim i pobedim u meču. Ostao sam na terenu iako su mnoge stvari bile protiv mene. Što se tiče igre, fizički sam bio daleko od maksimuma. Nastaviću da trneiram i nadam se da ću se pripremiti za rolan Garos", dodao je najbolji na svetu.

Kao i uvek, Novak nije propustio priliku da pohvali protivnika koji ga je savladao na teniskom terenu.

"Želeo bih da čestitam Alehandru. Bio je bolji igrač, uspeo je bolje od mene da pronađe ritam. Očekivao sam da će ovaj meč biti izuzetna fizička borba i stvarno je tako bilo", otkrio je Novak.

Za kraj, još jednom je ponovio svoje planove u ovom delu sezone - tek u Parizu će biti važno!

"Nažalost, moja nedelja se završava ovde. Moram da pokušam da budem optimista. Kao što sam rekao, potrebno je da izgradim formu za Rolan Garos. Tamo želim da dostignem vrhunac", zaključio je Novak Đoković.

Naredni turnir srpskog tenisera biće Serbia open u Beogradu, što bi trebalo da bude još jedna provera pred drugi grend slem sezone.