REKAO SVE!

MA KAKVE PUNJENE PAPRIKE - OTKRIVENI DETALJI O NOVAKOVOJ ISHRANI! Noletov brat priznao: Turniri zbog toga imaju problem!

Autor Nemanja Stanojčić

Đorđe Đoković je pred početak turnira u Beogradu ispričao i neke zanimljive stvari o Novaku i ishrani.

Izvor: MN Press

Još samo nekoliko dana ostalo je do početka turnira u Beogradu. "Serbia open" kreće uskoro (od 17. do 24. aprila) i u srpskoj prestonici učestvovaće mnoga velika imena "belog sporta". Počevši od Novaka Đokovića, pa Dominika Tima, Andreja Rubljova, Karena hačanova, Borne Ćorića, Miomira Kecmanovića, Fabija Fonjinija...

Pred sam početak takmičenja direktor turnira Đorđe Đoković je pričao o raznim temama. Nedavno je medijima pokazao terene koji izgledaju fenomenalno, a tom prilikom otkrio je i neke detalje vezane za kuhinju u delu u kom će biti smešteni igrači. Spomenuo je i da će biti posebna jela spremana za one sa specijalnim menijem poput njegovog brata Novaka.

Dodatno je najmlađi od trojice braće Đoković pričao o problemu koji imaju turniri zbog Novakove posebne ishrane. Našao je način i da se našali na tu temu.

"Zbog njega je 50 odsto turnira počelo da se hrani isto. Turniri generalno imaju problem sa tim. Par jela, 4-5 vrsta mesa, riba, pirinač, salate. Punjene paprike? Ma kakve punjene paprike! Mi smo se potrudili da imaju sve, od sušija, bifteka, raznih vrsta riba, pa sve do travki za vegane i vegetarijance", sa osmehom je ispričao Đorđe u emisiji "Amidži šou".

Potvrdio je i da prodaja karata ide dobro i da će biti dosta navijača na teniskom centru "Novak".

Sve je spremno za spektakl!