OPA!

BIVŠA AMERIČKA TENISERKA OSTAVILA REKET I SNIMILA FILM ZA ODRASLE! Prelepa Ešli zaludela muškarce, a po ovome je pamte!

Autor Nemanja Stanojčić

Nekadašnja američka teniserka Ešli Harklrod je otišla u penziju i prešla na "OnlyFans" gde je brzo postala poznata po filmu za odrasle.

Izvor: Instagram/ashleyharkleroad/printscreen

Ešli Harklrod je nekada bila profesionalna teniserka. Najbolji plasman joj je 39. mesto na WTA listi, igrala je na svim grend slemovima, doduše nije stizala do druge nedelje u singlu, ali jeste u dublu. Ona će 2. maja napuniti 37 godina i ostavila je reket, sada se bavi snimanjem filmova za odrasle.

Nekadašnja američka teniserka je otišla u penziju pre tačno 10 godina i sada ima potpuno drugu karijeru. Prodaje svoje slike i snimke na popularnom portalu "OnlyFans", na kom je i nekadašnja crnogorska teniserka Tamara Bojanić . Fotografije je naplaćivala 10 dolara mesečno, sada je odlučila da pređe na klipove i cena je dodatno porasla.

Ona je odlučila da se pohvali javno posle te odluke.

"Ako već postoje fanovi koji su spremni da plate pet dolara za jednu fotografiju, koliko daleko onda mogu da idem? Evo i mog prvog snimka za odrasle", napisala je Ešli.

Ne pamte je mnogo ljudi po potezima sa teniskih terena, ali je ostala zauvek kao deo istorije. Razlog je meč sa Venus Vilijams u drugom kolu Rolan Garosa 2007. godine. Venus je pobedila (6:1, 7:6), a Venus je tada odservirala najbrži servis u istoriji od 206 kilometara na sat.

Pogledajte kako danas Ešli izgleda.

Tagovi