POGLEDAJTE

AUSTRALIJANAC DOŠAO U SRBIJU I ODMAH ODUŠEVIO BEOGRAD: Pobedio je grend slem šampiona, a o njegovim rečima se priča!

Autor Nebojša Marković

Savladao je Dominika Tima na startu takmičenja u srpskoj prestonici i pokazao da nema problem da prizna kako stoje stvari.

Izvor: Twitter/@TennisTV/Printscreen

Vratio se konačno Dominik Tim na teniske terene i to baš na turniru u Beogradu, ali nije imao dovoljno snage da obezbedi meč protiv Miomira Kecmanovića u drugom kolu Serbia opena.

Od njega je bio bolji Australijanac Džon Milman, koji je sve u Beogradu oduševio svojim potezima po završetku tog susreta.

Posle velike borbe na Dorćolu, Milman je savladao Tima 2:1, inače dvostrukog finalistu Rolan Garosa i osvajača US opena. Bilo je 6:3, 4:6, 6:4 za Milmana, koji je na mreži imao šta da kaže austrijskom teniseru.

"Kada budeš bio 100% spreman, mnogo ću se mučiti, druže", rekao je Milman Timu prilikom pozdrava na mreži, aludirajući na brojne povrede koje su Austrijanca odvojile od terena u prethodnom periodu.

I u intervjuu na terenu posle meča, Milman je pokazao klasu, svestan da je potpuno zdrav Tim drugačiji igrač od onog koji je bio u njihovom meču.

"Svaka čast Domiju, verovatno ne bih mogao da kažem da je ovo jedna od mojih najvećih pobeda samo jer se vraća posle toliko povreda. Znam koliko je to teško, ja sam se vraćao posle tri operacije. Znam da je ovo bilo napornih 12 meseci za njega. Dobro je da se vratio, posebno na ovoj podlozi. Moram da prihvatim ovu pobedu, jer kad se bude vratio u formu, biće jako teško", iskren je bio Džon Milman.