DA LI JE U PRAVU

OČIGLEDNO JE DA NOVAKU FALI JEDNA STVAR! Domaćin iz Bosanskih piramida otkrio šta muči Đokovića ove godine

Autor Milutin Vujičić

Semir Osmanagić govorio je o Novaku Đokoviću i njegovoj slabijoj formi tokom 2022. godine.

Izvor: TV Prva/Screenshot/MN Press

Novak Đoković je ove godine odigrao samo pet teniskih mečeva i oseti se da je daleko od svoje najbolje forme. Tako je umalo doživeo poraz na startu Serbia Opena pošto je Laslo Đere vodio, igrao bolji tenis, ali na kraju je promašio "zicere" i dozvolio ipak kvalitetnijeg igraču da dođe do pobede.

Sve to je posledica premalog broja turnira na kojima je Đoković nastupio ove godine, i to zbog odbijanja da se vakciniše, a ako neko poznaje njegovo stanje od haosa u Australiji onda je to Semir Osmanagić.

Njegov domaćin u Bosanskim piramidama u Visokom nedavno je ispričao zbog čega se Novak Đoković stalno vraća na ovo pseudoarheološke nalazište gde skuplja "pozitivnu energiju", a sada je priznao da dok ga je gledao protiv Lasla Đerea nije video snagu koju inače ima srpski as.

"Australija još ima uticaj na njega i na njegovo mentalno stanje. Borio se, sa sobom, ali očigledno je bilo da nema snage. Prvi servis je išao 154 km/h, drugi 104... To je iznenađujuće. Očigledno je da nema dovoljno snage, ali s treningom i voljom - kad zacrta to će ostvariti. Čak iako ova godina bude izgubljena u povratku, sledeća je njegova!", rekao je Semir Osmanagić tokom gostovanja na TV "Prva".

Osmanagić dodaje da Đoković prvenstvo mora da pobedi samog sebe i da "prelomi u glavi", a da će rezultati biti sve bolji kako bude više igrao i bio u takmičarskom ritmu, dok ga ubuduće u Visokom čeka iznenađenje.

"Ubuduće će Novak moći da ostane i duže pošto pravimo terene sa betonom i šljakom. Tamo ga svi vole i u prijateljskoj atmosferi uživa. Ne bori se Novak sa igračima koji su preko puta mreže, nego sa sobom", poručio je Osmanagić tokom gostovanja u televizijskoj emisiji.

Podsetimo, Novak Đoković danas posle 16 časova igra protiv Miomira Kecmanovića.