ZNA SE SVE

ĐOKOVIĆ PROTIV RUSA ZA FINALE SERBIA OPENA! Novak saznao termin polufinala - evo kada izlazi na teren!

Autor Nemanja Stanojčić

Poznat je i raspored pretposlednjeg dana "Serbia opena". Novak Đoković igra protv Karena Hačanova u polufinalu.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Kraj turnira se bliži. Šampiona "Serbia opena" dobićemo u nedelju i srpski navijači se nadaju da će upravo Novak Đoković na kraju podići pehar u svom rodnom gradu. Da bi se to dogodilo moraće da pređe još dva koraka.

Prvo onaj polufinalni. Tamo ga čeka Karen Hačanov (Rusija). Objavljen je i zvaničan raspored, pa će taj meč biti drugi na Centralnom terenu i neće početi pre 14 časova. Posle toga će na teren izaći Fabio Fonjini (Italija) i Andrej Rubljov (Rusija).

Pre singl mečeva će se odigrati finale dubla (od 11.30 časova). Igraće hrvatski tandem Nikola Mektić/Mate Pavić protiv Urugvajca Arijela Behara i Kolumbijca Gonzala Eskobara.

Što se tiče meča između srpskog i ruskog tenisera, biće to njihov sedmi okršaj. U dosadašnjih šest mečeva je pet puta slavio Novak, dok je Karen pobedio u finalu Mastersa u Parizu 2018. godine.

"Karen je već ustaljen među najboljih 20 na sveut. Visok, snažan igrač, agresivan. Izgubio sam pre nekoliko godina od njega u Bersiju kada je imao najbolju sezonu. Trenirali smo ovde u Beogradu pre nekoliko dana, dobro ga poznajem. Znam šta mi je činiti, neću da otkrivam tajne taktike", rekao je Đoković.