Srećno, momci!

OVAKO TRENIRA NOVAK ĐOKOVIĆ - TALENTOVANI SRPSKI TENISER POKAZAO SNIMAK: Pobegli iz Beograda, sad zajedno rade! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Novak Đoković je nakon poraza u finalu Beograda napustio Srbiju, a sa njim je na "pripreme" krenuo i veliki talenat srpskog sporta.

Izvor: Instagram/screenshot/hamadmedjedovic

Najbolji teniser sveta nije uspeo da osvoji turnir u Beogradu, ali je formu podigao na mnogo viši nivo. Sada sa pravom očekujemo velike mečeve u nastavku sezone na šljaci, a Novak Đoković je pred sledeće izazove "pobegao" u Crnu Goru gde je pronašao mir.

Pre nego što krenu turniri na kojima će moći da osvoji veliki broj bodova i pripremi se za Rolan Garos na kojem cilja titulu, Đoković u Crnoj Gori trenira uz našeg najtalentovanijeg tenisera, Hamada Međedovića.

Kratak snimak zajedničkog treninga Hamad je podelio na instagram profilu, a na njemu se vidi da obojica naporno rade kako bi bili u što boljoj formi pred naredne izazove. 

Novak je ranije isticao da ga ne zanimaju previše rezultati koje postiže u sezoni šljake, sve dok podiže formu i dobro se priprema za Pariz. Na grend slem turniru koji Rafael Nadal obožava srpski teniser će pokušati da ga iznenadi i ponovo se izjadneči po broju titula sa najvećih turnira.

Za razliku od njega, Hamad još ne pravi tako velike planove u karijeri...

Podsećamo, mladi Hamad Međedović učestvovao je na ATP turniru u Beogradu, a pre tog turnira osvojio je dva trofeja na turnirima u Antaliji, što su do sada najbitniji pehari u njegovoj karijeri. Bilo bi je potrebno samo dve nedelje kako bi stigao do uzastopnih titula, svojih prvih u sneiorskoj konkurenciji.

Pogledajte kako trenira Novak Đoković: