AU!

MAREJ UZEO POSEBNE LEKOVE - SERVIRA JAČE I TRČI BRŽE NEGO IKADA: Ima metalni kuk, ali sredila ga je SKANDAL doktorka!

Autor Milutin Vujičić

Novak Đoković će protiv Endija Mareja imati vrlo zanimljiv izazov. Iako je Britanac daleko od stare forme, interesantno je da servira jače i trži brže nego što je to bilo pre operacije. Razlog je supelement.

Izvor: Profimedia

Čuveni britanski teniser Endi Marej će u podne izaći na megdan svom velikom rivalu Novaku Đokoviću sa kojim nije delio teren pet i po godina, pre svega zbog povrede koja ga je potpuno sklonila iz teniskog vrha.

Marej se borio da se vrati tenisu uprkos velikim problemima sa kukom, a zbog nove specijalne pozivnice zaigrao je na mastersu u Madridu i to vrlo dobro. Iznenadio je pobedama nad Dominikom Timom i Denisom Šapovalovim, pa su se mnogi zapitali šta je tajna sve bolje njegove igre...

Britanski list "Telegraf" otkriva da Marej u poslednje vreme sarađuje sa Evom Karneirom, nekadašnjom doktorkom u timu Čelsija koja je zbog skandala sa Murinjom otišla iz kluba i otpočela novi biznis.

Karneiro sarađuje sa jednom bolnicom za ortopediju i sportsku mediciju iz Katara, gde je dobila posao uoči Svetskog prvenstva, dok je takođe nedavno kupila i jedan fudbalski klub. Ipak, medicina joj je prioritet i čini se da je na tom polju vrlo uspešna, što može da potvrdi i Endi Marej.

Na savet Eve Karneiro, bivši teniski broj "1" počeo je da koristi specijalni suplement na bazi kolagena i to je dalo efekta. Prvi podaci govore da je Marej počeo znatno bolje da servira, čak 10 km/h brže nego što je to bilo 2017. godine dok je bio u punoj snazi. Uz sve to, skočila je i njegova brzina na osnovnoj liniji i sada deluje kao potpuno drugi teniser, iako podsetimo ima ugrađen metalni kuk i igra na sopstveni rizik.

"Endi Marej je vrlo obrazovan i zainteresovan je za nauku i kako može da mu pomogne. Mi kao profesionalci iz oblasti medicine otkrivamo da su neke stvari za koje smo mislili da su nemoguće - ipak moguće kod njega", poručila je Eva Karneiro u intervjuu za britanski "Telegraf".

"Sportisti poput Nadala i Mareja probijaju sve granice. Jedinstveni su, inteligentni i obrazovani, spremni su da poslušaju savete i prihvate izazove".

Đoković protiv Mareja inače vodi 25:11 u međusobnom skoru, a poslednji meč odigrali su u Dohi kada je Srbin slavio u tri seta.