SATNICA

EVO KAD NOVAK DANAS IGRA U RIMU I ŠTA MU TREBA ZA PRVO MESTO: Đoković na terenu posle Srbina, sada NE SME da izgubi!

Autor Nebojša Marković

Počinje masters u Rimu i za najboljeg tenisera sveta.

Izvor: MN Press

Novak Đoković je ponovo onaj stari! Iako nije uspeo da se plasira u finale mastersa u Madridu, najbolji teniser sveta je pokazao da se vraća u formu posle dugih pauza koje je pravio u poslednjih šest meseci.

A sada je vreme za masters u Rimu i Đoković će ovog utorka biti na terenu, gde će započeti novu odbranu prvog mesta na ATP listi!

Đoković će u drugom kolu mastersa u Rimu igrati protiv Aslana Karaceva, a taj susret biće treći po redu na Centralnom terenu!

Novak će zapravo morati da sačeka i jednog sunarodnika da završi svoj meč, tako da će ovo biti sjajan dan za ljubitelje tenisa u Srbiji. Program u Rimu od 11.00 započinju dame, Jasmin Paolini i Žil Tajhman, dok će posle tog meča na teren izaći Miomir Kecmanović i Dijego Švarcman.

To je meč 1. kola muškog singla, a odmah nakon toga će u drugoj rundi igrati Đoković i Karacev. Biće to repriza polufinala Australijan opena iz 2021. godine, a meč se očekuje da počne oko 15.00 časova.

Đoković će pokušati da u Rimu sačuva prvo mesto na ATP listi i narednog ponedeljka, a za to će mu biti potrebno da stigne makar do polufinala turnira.

Novak i Rus imaju međusobni skor 1:1, pošto je Karacev prošle godine savladao Đokovića u Beogradu, na Serbia openu. Inače, danas igra i Filip Krajinović. On će u drugom kolu na megdan Andreju Rubljovu, ali će igrati poslednji meč na "Grendstendu". Taj susret se očekuje najranije oko 19 časova.