NESTALA!

UKRAJINKA NESTALA SA MEČA PROTIV RUSKINJA: Napravila BIZARNU situaciju - Marta više nije mogla da podnese! (FOTO)

Autor Nebojša Marković

Neobičan završetak meča na turniru u Rimu.

Izvor: Instagram/kostyukmarta/Twitter/@moooonballer/Printscreen

Ženski dubl na turniru u Rimu doneo nam je jednu poprilično bizarnu i neočekivanu završnicu.

Meč u kojem su na terenu bile dve Ruskinje Anastasja Pavljučenkova i Veronika Kudermetova, okončan je zbog čudnog poteza Ukrajinke Marte Kostjuk!

Tandem Ruskinja u prvom setu igrao odlične, pošto su Pavljučenkova i Kudermetova stigle do vođstva 6:1 protiv Kostjuk i Elene Gabrijele Ruse iz Rumunije.

Posle završetka prvog seta, usledila je uobičajena pauza, a u tim trenucima je Kostjuk odlučila da ode u svlačionicu. I ništa tu ne bi bilo čudno da Ukrajinka jednostavno nije odlučila - da se uopšte ne vrati na teren!

Posle nekog vremena je i njenoj partnerki postalo jasno da se Kostjuk neće vraćati na teren. Ruse je shvatila šta se dešava i prišla je sudiji i protivnicama i bez svoje partnerke predala meč.

Sumnja se da je Kostjuk predala meč jer nije više želela da igra protiv Ruskinja, a sve nakon što je Ukrajinka imala izjava povodom rata u njenoj zemlji koje su privlačile pažnju. Ona je prethodno kritikovala sve svoje koleginice iz Rusije koje nisu osudile rat u Ukrajini. Ovo je Marta Kostjuk:

Inače, dve Ruskinje su se plasirale u četvrtfinale Rima, gde će igrati protiv Senders i Džang.