POGLEDAJTE

JELENA ĐOKOVIĆ BEZ TRUNKE ŠMINKE NA ROLAN GAROSU: Navijala za Novaka u Parizu, zbog ovoga su je nekad kritikovali (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Jelena Đoković je bez šminke i sa interesantnom frizurom privukla pažnju na meču Novaka Đokovića.

Izvor: Twitter/screenshot/Eurosport

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u drugo kolo Rolan Garosa pošto je bez većih problema pobedio Jošihita Nišioku u tri seta. Samo je u prvom setu bilo Japanac pružio malo jači otpor, ali je svetski broj jedan zaista sve vreme kontrolisao dešavanja na terenu i slavio je 6:3, 6:1 i 6:0.

Malo ga je nervirala publika koja mu je zviždala nakon izliva emocija, ali ih je na kraju "kupio" obraćajući se na jeziku domaćih navijača, što je odobrila i njegova supruga Jelena Đoković.

Jelena je s osmehom na licu posmatrala obraćanje Novaka Đokovića koji kao da je još poboljšao svoj francuski, a kamere su je snimile u društvu svoje majke, kao i dobro uigranog trija: trener Goran Ivanišević, fizioterapeut Ulisesa Badijua, kao i agent Edoardo Ataldi.

Ono što je zanimljivo je da je Jelena Đoković bez trunke šminke i sa zanimljvom frizurom došla na "Šatrije" na meč prvog kola Rolan Garosa, a već nekoliko puta je objašnjavala zašto izbegava da se šminka.

"Nekada trpim kritike jer se nisam našminkala ili zato što nisam uvek na štiklama. Odlučila sam da između onog kako sebe volim i kako to javnost očekuje izaberem ono čime neću sebe razočarati. Svesna sam i da kao supruga sportiste mogu biti interesantna žutoj štampi, pa se iz tog razloga trudim da ne dajem mnogo povoda za naslove", kazala je Jelena Đoković čiji je osmeh bio dovoljan da pokaže svu lepotu.

Pogledajte kako je Jelena Đoković izgledala bez šminke na Rolan Garosu, a kako je nedavno u Beogradu.