SJAJAN START SRPKINJE NA ROLAN GAROSU! Aleksandra se u Parizu "pretplatila" na Ruskinje, jednu je pobedila, sledi druga!

Aleksandra Krunić je upisala pobedu u prvom kolu Rolan Garosa. Sledeća rivalka biće joj ruska teniserka Veronika Kudermetova.

MN Press

Odličan početak za srpske teniserke na Rolan Garosu. Ostvarene su dve pobede, posle Olge Danilović je slavila i Aleksandra Krunić, pa će tako Srbija imati dve predstavnice u drugoj rundi turnira.

Aleksandra je u Parizu "pretplaćena" na ruske teniserke. Na startu takmičenja je bila bolja od Kamile Rahimove - 6:4, 6:3. Posle sat i po vremena igre je srpska igračica upisala trijumf i obezbedila prolaz.

Naredna protivnica biće joj još jedna ruska teniserka - Veronika Kudermetova, inače 29. igračica sveta. A, ono što je interesantno jeste da postoji šansa i da u trećem kolu igra sa ruskom teniserkom. Potencijalna rivalka joj je Oksala Selehmeteva.

Kada je u pitanju druga srpska predstavnica, Olga je posle tri seta savladala Dalmu Galfi (3:6, 7:6, 6:2) i čeka je težak zadatak sa favorizovanom Džil Belen Tajhman (Švajcarska), inače 24. teniserkom planete.