OPA!

NOVAK OVO NIJE ŽELEO - IGRA PROTIV ČOVEKA KOJI GA NAJBOLJE ZNA: 15 godina sarađivali, sad mu je Vajda rival!

Autor Nemanja Stanojčić

Novak Đoković će u drugom kolu igrati protiv igrača kog trenira Marijan Vajda. Taj meč se igra u sredu!

Izvor: Profimedia

Proveli su Novak Đoković i Marijan Vajda 15 godina u istom timu. Zajedno su radili i stizali do ogromnih uspeha pre raskida saradnje. Osvojili su 20 grend slem titula zajedno što je dovoljan podatak. Sada će, po prvi put, biti na suprotnim stranama.

Novak će u drugom kolu Rolan Garosa igrati protiv Aleksa Molčana. Slovački teniser je od nedavno počeo da sarađuje upravo sa Vajdom i sada su zajedno i na grend slemu u Francuskoj. Molčan je na startu savladao Federika Koriju - 6:3, 6:4, 3:6, 6:3.

Možda će vas zanimati

Biće ovo njihov drugi meč, interesantno je da su prvi odigrali u Beogradu prošle godine kada je Novak slavio (6:4, 6:3). A, pre nego što je saznao sa kim će igrati, srpski igrač je pričao o potencijalnom okršaju protiv bivšeg trenera.

"Dopisivali smo se pre nekoliko dana, videli smo se u Parizu. Nije mi bilo svejedno kada sam video žreb. Ne znam kako ću se osećati na terenu. Aleks je za mene protivnik kao bilo ko drugi, ali mi Marijan nikada nije bio u protivničkom taboru", rekao je Đoković.

Taj meč je na programu u sredu na stadionu "Suzan Lengle". Treći je na programu, koji počinje u 11 časova. Prvo će igrati Radukanu/Sasnovič, pa Sakari/Mučova, a onda na teren izlaze Novak i Aleks. Izvesno je da taj duel neće početi pre 14 časova.