Sjajna scena

HIT! "POLAKO LJUDI, POZNAJEM NJENOG MUŽA"! Ceo stadion VRISNUO zbog Novaka i Francuskinje, a Jelena sve gledala! (FOTO)

Autor Mladen Šolak

"Sve je u redu, sve je u redu", okretao se Đoković i ka njenom suprugu i ka svojoj supruzi.

Izvor: Eurosport/Screenshot

Novak Đoković je furiozno pobedio Slovaka Aleksa Molčana, prvi put je bio rival svom bivšem treneru Marijanu Vajdi, a posle meča je napravio šou na terenu.

U razgovoru sa voditeljkom, bivšom francuskom teniserkom Marion Bartoli, on se našalio i nasmejao sve na stadionu. Nakon što je nekadašnja osvajačica Vimbldona uzela mikrofon i stala na teren, počela je da niže pitanja za najboljeg igrača na svetu.

"Novače, odigrao si veoma koncentrisano meč protiv igrača u velikom naletu, Aleksa, koji je nedavno došao do finala Liona i na tom putu je ostvario mnogo pobeda. Veoma mi je drago da se danas srećemo i da smo mogli da uživamo u tvom meču", rekla je ona između ostalog.

Novak je zastao, pa kroz osmeh samo odgovorio "Uf, mnogo pitanja". Na to mu je rekla "Nedostajao si mi, prošlo je godinu dana od kada sam te poslednji put intervjuisala", rekla je ona.

Đoković joj je uzvratio: "Hvala Marion, lepo je videti te ponovo". Publika je na to podigla buku, aludiravši na "varnice" među njima, a oni su se široko nasmejali, kao i Novakova supruga Jelena na tribinama. "Polako, polako... Poznajem njenog muža i on je tu. Sve je u redu, sve je u redu", gestikulirao je Đoković ka svojoj supruzi i ka bivšem belgijskom fudbaleru, Jahji Bumedijenu, sa kojim Bartoli ima ćerku.

Novak je tako napravio šou na terenu i tokom meča i posle njega, mada je u jednom trenutku bio i vidno nervozan posle kratke rasprave sa sudijom Evom Azderaki Mur. Najvažnije je da je pobedio rutinski i da se plasirao u 3. kolo protiv slovenačkog tenisera Aljaža Bedenea.