POGLEDAJTE

AMERIKANKA SE OPET RASPRAVLJA SA MARIJANOM: Tinejdžerki smetaju odluke Srpkinje, žalila se i na KRIKE rivalke! (VIDEO)

Autor Nebojša Marković

Mnogo posla je imala Marijana Veljović već na početku meča polufinala Rolan Garosa između Koko Gof i Martine Trevisan.

Izvor: Eurosport/Screenshot

Mlada američka teniserka Koko Gof (18) stigla je do polufinala Rolan Garosa, ostvarivši rezultat karijere, a tamo je već na početku borbe za veliko finale imala raspravu sa sudijom Marijanom Veljović.

Drugi put, pošto su njih dve već vodile jednu raspravu na ovom grend slemu, a ponovo je Srpkinja dospela u centar pažnje tokom meča Gofove.

Pre samo nešto više od nedelju dana, Koko Gof i Marijana Veljović su imale raspravu tokom meča prvog kola, kada je Srpkinja kao glavni sudija meča opominjala Amerikanku zbog "koučinga", odnosno instrukcija koje joj je davao njen otac i trener.

Sada je ponovo Veljovićeva imala blizak susret sa Gof, u meču polufinala protiv Martine Trevisan iz Italije. Već u četvrtom gemu meča se dogodila sporna situacija.

Gofova je prekinula poen nakon što je bila ubeđena da je udarac Trevisan završio u autu, zbog čega je Veljovićeva morala da siđe iz stolice ne bi li pogledala.

Veljovićeva je utvrdila da nije bilo razmaka između loptice i linije i da je to bila dobra lopta, što se nije dopalo Gof. Posle ubeđivanja, Amerikanka je morala da prihvati odluku Srpkinje. No, to nije bila jedina situacija za Veljovićevu na ovom meču.

Prethodno se Gof žalila kod glavne sudije na krike koje je Trevisan ispuštala nakon svojih udaraca. Tvrdila je da Italijanka predugo i preglasno ispušta zvukove pri udaranju loptice, time je ometajući u njenoj igri.

Veljovićeva je potom prilikom jedne pauze između gemova opomenula Trevisan, ali je Italijanka imala prilično odsečnu reakciju.

"Mislim da je ovo sve okej. Ne moram ništa da promenim", bio je zaključak Martine Trevisan.

https://mondo.rs/Sport/Tenis/a1638961/Marijana-Veljovic-u-raspravi-na-Rolan-Garosu.html