PAMTITE JE?

RUSKINJA JE BILA NAJSEKSI TENISERKA, A "KIDA" I U 42. GODINI: Ostavila reket pre dve decenije, udala se za pevača (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Čuvena Ana Kurnjikova je pre skoro dve decenije batalila tenis zbog povrede. Povukla se na vrhuncu slave, kada je važila za najlepšu sportistkinju sveta...

Izvor: Profimedia/Electronic image

Ruska teniserka Ana Kurnjikova proslavila je 7. juna svoj 41. rođendan i još važi za jednu od najlepših sportistkinja svih vremena, iako njena igračka karijera i nije bila toliko sjajna.

Napravila je "bum" kada se pojavila devedesetih, ali zapravo njeni rezultati nisu tako impresivni. Najbolji plasman joj je osmo mesto na WTA listi, ni na jednom grend slemu nije prošla dalje od četvrtfinala singla, a karijeru je prekinula vrlo rano zbog diskus hernije. Međutim, njena popularnost rasla je zbog izuzetne lepote...

Iako je tenis morala da ostavi sa samo 22 godine, dakle skoro pre dve decenije, uspon Ane Kurnjikove nastavljen je i posle toga pošto je potpisala brojne sponzorske ugovore, bavila se manekenstvom i mnogim drugim stvarima.

Privlačila je pažnju i zbog burnih veza sa sportistima, bila je sa Pavelom Bureom, hokejašem, pa sa njegovim saigračem Sergejem Fedorovim, čak se spekulisalo i da bu bili u braku. Zanimljivo, još od 2001. godine je sa čuvenim latino pevačem Enrikeom Iglesijasom.

Pojavila se prvo u spotu za njegovu pesmu "Escape", dugo su demantovali da su zajedno iako su ih svuda pratili, ali prošlo je već dve decenije otkako su par.

Imaju troje dece, poslednje rođeno 2020. godine, a Ana često na društvenim mrežama deli njihove fotografije. "Potkrade" se tu još i neki selfi, čisto da pokaže da je i dalje prava lepotica, ali je retko viđamo u medijima, sem kad se pojave nove teniserke koje podsećaju na nju poput Anisimove koju zovu "bejbi Kurnjikova".

Pogledajte kako danas izgleda Ana!