Zajedno!

CRNOGORSKA LEPOTICA "UHVATILA" NOVAKA ĐOKOVIĆA NA ODMORU: Ona je medicinska sestra koja izaziva srčane probleme! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Novak Đoković pauzu između Rolan Garosa i Vimbldona provodi u Crnoj Gori, a ovih dana se fotografisao sa jednom lepoticom u toj zemlji.

Izvor: Instagram/Screenshot/tamaradjucic

Najbolji teniser sveta Novak Đoković doneo je odluku da nakon Rolan Garosa i poraza u četvrtfinalu od Rafaela Nadala uzme pauzu - narednih mesec dana neće učestvovati na turnirima, a gledaćemo ga tek na Vimbldonu koji će ove sezone imati rekordan nagradni fond.

Do tada, najbolji srpski sportista vreme provodu u regionu. Iz Pariza je prvo došao u Srbiju, a nakon nekoliko dana je otišao u Crnu Goru. Upravo u toj zemlji, praktično na ulici, za zajedničku fotografiju ga je "uhvatila" lepotica Tamara Đučić.

Devojka iz Kotora koja je godinama radila u Herceg novom kao medicinska sestra već dugi niz godina se bavi manekenstvom, po čemu je u Crnoj Gori mnogo poznatija. Tamošnji mediji su se svojevremeno nazvali "medicinska sestra koja izaziva srčane probleme", a ona je u intervjuima isticala da su zbog nje kod doktora dolazili i zdravi.

Pogledajte kako izgleda Tamara:

Pored posla u medicini i takmičenja kao model, fitnes je velika strast Tamare Đučić. Ona je ranije siticala da bi u budućnosti mogla da se takmiči i u tome, ali je za sada ostala samo u svetu manekenstva.

Do sada je osvajala priznanja na nekim međunarodnim takmičenjima, a možda i najbitnije je drugo mesto na "Adriatic Europe" u Splitu 2013. godine.