Raskomotila se!

SUZANA IZGUBILA U BANJALUCI I PRODUŽILA NA HRVATSKO MORE: Jedna od najlepših teniserki sveta se sunča u regionu! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Prelepa italijanska teniserka Suzana Đovanardi (22) ovih dana je u regionu posetila Sarajevo, Banjaluku i hrvatsko primorje.

Izvor: Instagram/susannagiovanardi/printscreen

Italijanska teniserka Suzana Đovanardi (22) još nije postigla velike uspehe u profesionalnom sportu, ali je na društvenim mrežama veoma zapažena. Ona važi za jednu od najlepših teniserki na svetu, a na njenom instagram profilu često se mogu naći provokativne fotografije sa plaže.

Ovih dana takve slike pojavljuju se iz Hrvatske, gde Suzana odmara usred sezone. Nakon što je odigrala dobro na turniru u Banjaluci i ispala tek u trećem kolu, rešila je da produži do Hrvatske i pre narednih mečeva na ITF turu "uhvati boju".

Slike sa plaže ili pored bazena vile u kojoj je odsela pokazuju zašto je na instagramu prati gotovo 25 hiljada ljudi, iako u profesionalnoj teniskoj karijeri nema velikih uspeha. Zapravo, turnir u Banjaluci bio joj je najbolji ove sezone jer je stigla čak do trećeg kola.

Suzana trenutno nema plasman na WTA listi, dok je na ITF listi tek 749. teniserka. Njen najbolji plasman je 684. mesto ITF liste, ali ove sezone je na nekoliko malih turnira pokazala da bi mogla da bude i bolje plasirana.

Za razliku od prethodne tri sezone kada je na ITF turnirima retko igrala i upisala samo dve pobede, tokom 2022. godine već ima 10 pobeda na profesionalnim mečevima. Ukoliko bi nastavila tim tempom, uskoro bismo mogli da je vidimo i na nekim većim turnirima, gde bi na sebe skrenula još pažnje.

Sada je to uspela da uradi u regionu, pošto je prethodnih dana bila gost Sarajeva i Banjaluke, a trenutno je na hrvatskom primorju.

Pogledajte kako izgleda Suzana: