Obrt!

NADAL VIŠE NEĆE U PENZIJU! NI TRUDNA ŽENA NIJE DOBAR RAZLOG: Maštao o porodici posle karijere, pa se predomislio!

Autor Dušan Ninković

Španski teniser je, svestan da nema još mnogo godina tenisa ispred njega, promenio ploču...

Izvor: Profimedia

Rafael Nadal je pre nekoliko dana saopštio svetu da će uskoro postati otac, a danas je u Španiji održao vanrednu konferenciju za novinare. I dok su se mnogi pitali šta će on reći, Rafa se samo dotakao teme o bebi koju čeka sa Ćaskom.

Španski teniser je otkrio da će putovati na Vimbldon i tamo se boriti za 23. grend slem, a na taj pohod i ostatak njegove karijere neće uticati beba.

Iako je godinama govorio kao jedva čeka da postane otac, Nadal neće okončati karijeru kada se njegova izabranica porodi.

"Postaću otac za nekoliko meseci. Ne očekujem da će to uticati na neke promene u mojoj karijeri", rekao je Nadal.

Ranije nije govorio baš tako. Dok je bio mlađi smatrao je da će se tenisom baviti samo do 30. godine, a nakon toga posvetiti porodici. Ipak, stvari su sada potpuno drugačije.

"Iskreno, uvek sam mislio da ćemo imati decu kada završim karijeru. Mislio sam da će mi karijera potrajati do 30. godine, ali se ispostavilo da je mnogo duže od toga", rekao je Nadal u jednoj emisiji.

Očigledno je promenio planove, pa ćemo ga na terenu gledati još neko vreme. I pored toga što ima ogromne probleme sa Miler-Vajsovom bolešću, Rafael Nadal se ne predaje. Čak i kada nekadašnji teniseri upozoravaju da se možda dopinguje, on ima ogromnu želju da igra na velikim turnirima i dokazuje se protiv pojedinih igrača koji su skoro dve decenije malađi.