POGLEDAJTE

SRBIN RAZBIO HRVATA, PA PONAVLJAO SAMO 4 REČI! Hit snimak iz Londona - ni Filip ne može a veruje šta je uradio! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Filip Krajinović je ostao u čudu kako je odigrao prethodnih nekoliko dana u Kvinsu.

Izvor: twitter/screenshot/@TennisTV

Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se u finale Kvinsa pošto je rutinski za 79 minuta savladao hrvatskog predstavnika Marina Čilića (6:3, 6:3) koji je bio veliki favorit na ovom meču!

Krajinović je poznat kao teniser koji ne voli da igra na travi, uvek se muči na ovoj podlozi, ali je u tekućoj nedelji napravio iskorak u karijeri i odigrao kao u transu. Redom su padali Bruksbi, Kveri, Peniston i na kraju Čilić, a nadamo se i da će najveći izazivač do sada - Mateo Beretini.

Prošlogodišnji finalista Vimbldona je takođe veliki favorit protiv Krajinovića, ali ako srpki as bude igrao kao što je to bilo od dolaska u London, onda definitivno ima čemu da se nada.

Nasmejao je publiku rekavši da ni sam ne zna šta se desilo sa njim tokom prethodnih nekoliko dana i kako odjednom igra tako dobro na travi, dok je prethodnih godina tražio izgovore kako bi "odjavio" turnire na travi. Došao bi na Vimbldon, a po običaju bi ispao u prvom-drugom kolu. Sve do sada...

"Je l' moguće ovo!?", ponavljao je Krajinović nakon što je savladao Marina Čilića i obezbedio peto finale u karijeri u kome će tražiti prvu titulu.

Pogledajte snimak!