SRPSKA TENISERKA KAKVU JE NIKAD NISTE VIDELI! Na terenu je dugo nema, ali na Instagramu je napravila POMETNJU!

Nina Stojanović je prošle godine blistala svojim partijama na Olimpijskim igrama, ove sezone je muče zdravstveni problemi, a sada blista i na društvenim mrežama.

Instagram/screenshot/nina.stojanovic

Prošle godine joj je za dlaku izmakla olimpijska medalja u miks dublu sa Novakom Đokovićem, a ove godine je nismo baš često viđali od Australijan opena.

Ali to ne znači da Nina Stojanović ne privlači pažnju - ovog puta u sasvim drugačijem izdanju van terena!

Nina Stojanović je trenutno 232. teniserka sveta, u Melburnu nije uspela da prođe kvalifikacije u singlu, u miks dublu je ispala u prvom kolu, ali 25-godišnja devojka iz Beograda sada blista bez reketa i teniskih loptica.

Ona je na svom Instagram profilu objavila nekoliko fotografija i video snimaka u atraktivnom izdanju, doterana pred izlazak. Zbog toga je dobila i veliki broj pozitivnih komentara.

"Samo osmeh i pozitivne vibracije", napisala ja Stojanovićeva koja se očito spremala za odlazak na svadbu.

Inače, Stojanovićeva već gotovo pola godine ne nastupa. Ona ima problem sa povredom još od Olimpijskih igara u Tokiju, gde je sa Novakom Đokovićem osvojila četvrto mesto.

"Mnogi su me pitali zašto već neko vreme ne igram na turnirima. Imala sam ponovo neke zdravstvene probleme i nažalost doktori su mi savetovali da ne uzimam reket u ruke. Problemi su počeli prošle godine posle Olimpijskih igara, a postali su još teži tokom Australijan opena ovog januara. Potrebno je vreme za ozdravljenje. I naravno, zdravlje je na prvom mestu", rekla je Nina Stojanović pre nekoliko meseci, objasnivši zbog čega dugo odsustvuje.