AU!

ŠOKANTNO PRIZNANJE TENISERKE - NA ROLAN GAROSU SMO ĆUTALI O EPIDEMIJI KORONE! Francuskinja otkrila: Tako smo DOGOVORILI!

Autor Nemanja Stanojčić

Francuska teniserka otkrila je šokantne detalje o Rolan Garosu...

Izvor: Profimedia

Teniseri i teniserke ćutali su o epidemiji koronavirusa na Rolan Garosu! Otkrila je to francuska igračica Aliz Korne koja je o tim detaljima prvi put otvoreno pričala.

Njene reči imale su veliki odjek u svetu "belog sporta", svi su šokirani ovakvom odlukom, a ona je naglasila da "su se tako dogovorili". A, sada su se sa Vimbldona zbog toga povukli Marin Čilić i Mateo Beretini...

"Na Rolan Garosu su mnogi igrači imali probleme sa koronom i dogovorili smo se da ne pričamo ništa. Imali smo temperaturu, bolove u grlu, nastavili smo da igramo. Kada se takve stvari pojave u medijima, onda se vatra brzo proširi i malo me brine to", rekla je Korne za "L'Ekip".

Ovo je Aliz Korne:

Povod za takva pitanja bile su odluke pojedinaca da se povuku sa odrđeenih turnira.

"Uvek je bilo igrača koji su se povlačili zbog bolesti, da ne misli neko da podcenjujem koronu. Ima onih sa stomačnim problemima, pre nekoliko godina je na jednom turniru došlo do velikih problema zbog hrane koja nije bila baš sveža. Za one koji imaju gastroenteritis se sigurno ne uvodi neki protokol", zaključila je Korne.