ŠOU!

KIRJOS PRAVIO HAOS NA VIMBLDONU, PA UMEŠAO I ĐOKOVIĆA! Odbijao da igra - Šta je bilo kada je NOVAK TO URADIO?!

Autor Nemanja Stanojčić

Nik Kirjos je napravio skandal na meču protiv Stefanosa Cicipasa. Spominjao i Đokovića.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/Profimedia

Spektakl i skandal u isto vreme na meču Nika Kirjosa i Stefanosa Cicipasa. Australijanac je zahtevao da se Grk diskvalifikuje sa Vimbldona, spominjao je i Novaka Đokovića.

Sporni detalj dogodio se na kraju drugog seta kada je Nik dobio poen i izjednačio rezultat u setovima. Tada je grčki igrač poslao lopticu ka tribinama i ona je pala među navjiače. Zbog toga je Kirjos poludeo, pa se svađao sa sudijom Demijenom Dumosuom.

"Znači dozvoljeno je da uradite ovo, da lopticom pogodite nekoga u publici i da ne budete diskvalifikovani. Novak kad je to uradio, šta je bilo? Šta kažete, bila je povređena? Daj! Pobogu. Zovite mi supervizora. Neću da igram dok ne nađemo rešenje. Hoću sve supervizore. Ja zahtevam da pričam, to su pravila, neću da igram", izgovorio je Kirjos, pa seo na stolicu.

Stigli su i supervizori i posle kratkog razgovora je meč ipak nastavljen. Za to vreme je Cicipas otišao do toaleta, pa se posle toga pravio lud i nije želeo da priča sa sudijom o toj situaciji već je postavljao pitanja o peškiru.

Podsetimo, na US openu je Đoković diskvalifikovan kada je lopticom pogodio ženu koja je bila linijski sudija...