Kakav čovek!

O OVOME ĆE SE PRIČATI! NOVAK USRED MEČA PRESKOČIO MREŽU: Rival pao kao pokošen, a Đoković pokazao da je NAJVEĆI! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Prvi nosilac vimbldona Novak Đoković pokazao je kakav je čovek dok je pomagao protivniku.

Izvor: Sportklub/Printscreen

Dramatičan meč u četvrtfinalu Vimbldona igraju Novak Đoković i Janik Siner, a malo je falilo da se italijanski teniser teško povredi. U samom finišu četvrtog seta mladi teniser je nezgodno pao i ostao da leži na terenu, a odmah se uhvatio za levi skočni zglob.

Mnogi su pomislili da je situacija slična onoj koju je Saša Zverev doživeo u Parizu, ali na sreću povreda nije bila toliko ozbiljna. Kakva je situacija sa Sinerom prvi je pritrčao da vidi Đoković, koji je preskočio mrežu i pomogao rivalu.

Uz pomoć prvog nosioca na ovogdišnjem Vimbldonu, Janik Siner je uspeo da se podigne i ubrzo nastavi meč u kojem je imao veliku prednost. Ostaje da se vidi da li će ovaj pad imati neke posledice na njegovu igru, ali najbitnije je da Siner može da igra i da Novak nije do polufinala stigao predajom današnjeg rivala.

Pogledajte situaciju sa terena:

Ne bi to bilo fer zbog mladog Italijana koji je na Centralnom terenu Vimbldona prikazao fantastičnu partiju danas. Italijanski teniser je imao dva seta prednosti i igrao fantastično, ali se onda probudio i Novak Đoković. Srpski teniser je stigao do 2:2, a do izjednačenja je stigao samo nekoliko poena nakon ovog pada.

Kada je Đoković poravnao rezultat u setovima, Janik Siner nije zatražio medicinsku pomoć što ukazuje na to da pad koji je doživeo nije bio težak. dobro je da se mladi italijanski teniser nije povredio, a on se verovatno uplašio prilikom pada jer bi ozbiljnija povreda značila i kraj meča.

Ovako, u petom setu će protiv jednog od najvećih svih vremena imati priliku da zabeleži najbitniju pobedu u karijeri.

Novak je odmah preskočio mrežu:

Inače, Siner i Đoković igraju jedan od najboljih mečeva na ovogodišnjem Vimbldonu, a ovako taj susret izgleda kroz fotografije: