NEVEROVATNA PRIČA

TEK JE RODILA DETE, A VEĆ JE U POLUFINALU VIMBLDONA: Za nju nikad niste čuli, ali ona je ŠOKIRALA svet i postala zvezda!

Autor Nebojša Marković

Tatjana Marija je prava senzacija ženskog singla na Vimbldonu.

Izvor: Profimedia

I dok Novak Đoković pravi neverovatne preokrete i krči svoj put ka finalu Vimbldona, u ženskom singlu se dešavaju daleko neobičnije stvari.

Nemačka teniserka Tatjana Marija nikada nije prošla treće kolo grend slema, a sada je samo malo više od godinu dana otkako je rodila dete uspela da se plasira u polufinale Vimbldona!

Tatjana Marija ima 34 godine i sve je šokirala svojim nastupima u Londonu ove sezone. Sam njen plasman u četvrtfinale bio je veliko iznenađenje, ali ova 103. teniserka na WTA listi uspela je da savlada Julu Nimajer i plasira se u polufinale.

Marija je inače i majka dve devojčice, a na Vimbldonu joj je do sada najbolji rezultat bilo treće kolo 2015. godine.

"Naježila sam se. San je proživeti ovo sa svojom porodicom, s moje dve devojčice. Pre manje od godinu dana sam rodila. To je ludnica", komentarisala je Tatjana posle meča.

Ova Nemica je u karijeri osvojila samo jednu WTA titulu, a zanimljivo je da je njen suprug Šarl Eduar zapravo njen suprug! Ovaj Francuz nikada nije uspeo da uđe u top 100 u muškom singlu, a on je čak 13 godina stariji od Marije.

U polufinalu će igrati protiv treće nositeljke Ons Žaber, inače svoje dobre prijateljice van terena.