UHVAĆEN!

ŠOK POTEZ NADALOVOG OCA - KAMERE SU SVE UHVATILE! Rafa se muči na Vimbldonu, a porodica ovo traži od njega (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Otac španskog tenisera Rafaela Nadala sugerisao mu je da preda meč na Vimbldonu.

Izvor: Profimedia/Twitter/@_shaering

Španski teniser Rafael Nadal ima velikih problema u četvrtfinalu Vimbldona. Trenutno gubi 1:0 u setovima protiv Tejlora Frica, a ono što je mnogo gora vest za njega je što je povređen!

Tako se bar čini pošto se ne kreće sjajno, a sredinom drugog seta tražio je i medicinski tajm-aut. Sada navodno nije problem sa stopalom, za koje dobija specijalnu terapiju, nego sa mišićima trbušnog zida, tako da mu je otac sugerisao da napusti meč i preda svom protivniku iz SAD.

Televizijske kamere "uhvatile" su trenutak u kome se vidi da Sebastijan Nadal pokazuje svom sinu da odustane od meča, pošto je evidentno da se muči i da nije ni blizu svoje najbolje igre.

Pogledajte taj momenat!

Uoči meča Nadal je inače nagovestio da je povređen, ali je odlučio da ne priča previše o tome. Čim je počeo da gubi počela je da se povlači i ta tema i mnogi podsećaju na reči nakon pobede nad Botikom Van de Zanshlupom.

"Malo sam umoran o priča o mom telu. Nije da ne želim da odgovorim na vaše pitanje, ali istovremeno sam umoran od svih problema koje imam. Odlučio sam da sada ne pričam o tome i izvinjavam se zbog toga. Trenutno sam usred turnira i moram da nastavim dalje", poručio je Nadal.

Ako su zaista u pitanju problemi sa mišićima trbušnog zida, vredi istaći i da je Nadal kritikovao Đokovića na Australijan openu kada je imao istu povredu i poručio da je "nemoguće da igra" sa takvom povredom.

Ipak, Nadal je uspeo da osvoji Rolan Garos sa "umrtvljenom nogom" pošto je primao injekcije u stopalo.