UH

IZRAZ LICA SVE GOVORI - OVOGA SU SE BRITANCI NAJVIŠE PLAŠILI! Kejt Midlton "krunisala" Elenu, teniserku iz Moskve (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Kejt Midlton je predala trofej Vimbldona teniserki iz Moskve.

Izvor: Profimedia/Marc Aspland

Kazahstanska teniserka Elena Ribakina osvojila je danas titulu na Vimbldonu pošto je u finalu savladala Ons Žaber (2:1), a ono što je svima interesantno je da je nova grend slem šampionka rođena u Moskvi.

Informacija koja nije preterano značajna, sem ako uzmemo u obzir da su Rusi i Belorusi bili zabranjeni na ovogodišnjem Vimbldonu zbog ratnih dešavanja u Ukrajini, međutim Ribakina je pre četiri godine uzela kazahstansko državljanstvo i zbog toga je mogla nesmetano da igra u Londonu.

Da mnogima ipak smeta "mesto rođenja" u njenom rodnom listu pokazalo se i na konferenciji za medije kada su je novinari maltretirali i tražili od nje da priča o Vladimiru Putinu, ali ne samo tu...

Bilo je vrlo zanimljivo videti pricezu Kejt Midlton koja je Ribakinovoj uručila trofej Vimbldona, pošto su se upravo iz kraljevske porodice plašili kako bi za njih izgledalo da usred ratnih dešavanja nagrade Ruse. Crne slutnje su im se ostvarile, iako Ribakina tehnički nije više Ruskinja.

Pogledajte fotografije!

"Bila sam mnogo nervozna tokom meča i pre njega, srećna sam što se završilo... Nikada nisam osetila nešto ovako, zahvaljujem se publici na podršci koja je bila fantastična, neverovatna tokom celog turnira", poručila je Ribakina posle osvajanja grend slema.