POGLEDAJTE

ŠMEKERSKI POTEZ NOVAKA - UPOZNAO PRINCA PA ISPAO CAR! Đoković je ovim gestom oduševio malog Džordža! (VIDEO)

Autor Nebojša Marković

Novak Đoković voli da "podeli" svoj uspeh i sa drugima, pa je tako njegov trofej završio u rukama mladog britanskog princa Džordža.

Izvor: RTS/screenshot

Novak Đoković je osvojio sedmi Vimbldon u karijeri i ukupno 21. grend slem, čime je prestigao Rodžera Federera na večnoj listi. Posle trijumfa nad Nikom Kirjosom - koji je odmah napravio skandal - Đoković je hvalio Australijanca, trčao da poljubi suprugu Jelenu, a onda i poslao još jednu važnu poruku teniskom svetu.

No, Đoković je usput stigao i da upozna mladog britanskog princa Džordža i šmekerskim potezom oduševi planetu!

Kako to već običaji nalažu, šampion Vimbldona nakon zvanične ceremonije prolazi kroz zgradu Centralnog terena kompleksa u Londonu, a tom prilikom se susreće i sa članovima kraljevske porodice.

I ovog puta su tu bili princ Vilijam i princeza Kejt Midlton, ali je sa njima prvi put bio i njihov sin Džordž. I baš prilikom njihovog susreta je Đoković pokazao da ume da se dobro snađe u svakoj situaciji.

Prvo su se Novak i mladi princ upoznali, a Đoković je iskoristio priliku da mu "pozajmi" svoj vimbldonski trofej. Princ Džordž ga je oduševljeno gledao dok je Novak nastavljao razgovor sa princom Vilijamom.

Pogledajte kako je to izgledalo:

A evo kako je izgledao pozdrav Novaka Đokovića i Nika Kirjosa posle meča, nakon onih brojnih sukoba koje su nekada imali, a koji su sada skoro pa zaboravljeni: