VEČERAS!

"DOLAZIM!" NOVAK SE OBRATIO SRBIJI PRED VELIKI DOČEK: Đoković u 3 sjajne rečenice najavio FEŠTU u centru Beograda!

Autor Nebojša Marković

U ponedeljak uveče će biti priređen svečani doček Novaku Đokoviću nakon osvajanja Vimbldona.

Izvor: MN Press

Novak Đoković je ponovo osvojio Vimbldon - sedmi put u karijeri, za ukupno 21. grend slem! Time je prestigao Rodžera Federera koji mu nije čestitao, i ispunio želju britanskom princu Džordžu.

Srpski teniser je posle finala bio gost Martine Navratilove, legendarne teniserke koja ga je žestoko prozivala tokom godine, posle čega je produžio na vimbldonski bal sa suprugom Jelenom. A sada se Đoković oglasio povodom dočeka koji mu se sprema u Beogradu!

Đoković je imao vrlo emotivnu nedelju, tokom koje je i plakao posle pobede protiv Nika Kirjosa, a već u ponedeljak ga čeka još obaveza.

Najavljen je doček Novaka Đokovića na platou ispred gradske skupštine Beograda u ponedeljak 11. jula sa početkom u 20.00 časova, a tim povodom se i Novak javio na društvenim mrežama.

"Dolazim! Vidimo se i hvala vam od srca! Svuda pođi, kući dođi!", napisao je Đoković na svom Tviter profilu.

Biće to još jedan doček Novaka Đokovića u Beogradu posle Vimbldona, kao što je to bio slučaj sada već davne 2011. godine, kada je po prvi put postao najbolji teniser sveta. Prošle godine je Novaku priređen i sjajan doček ispred njegovog restorana, posle osvajanja Rolan Garosa 2021, kao i doček ispred Skupštine grada posle obaranja rekorda po broju nedelja na prvom mestu ATP liste.

 A evo kako je Đoković izgledao na šampionskom balu na Vimbldonu u nedelju uveče: