POGLEDAJTE!

DA SE ISTOPIŠ - NOVAK SA STEFANOM I TAROM NA CENTRALNOM TERENU: Spustio pehar Vimbldona, pa započeo najslađe trkanje!

Autor Nebojša Marković

Novak Đoković i njegova deca će zauvek pamtiti trenutke koji su se odigrali dan nakon što je srpski teniser osvojio 21. grend slem u karijeri.

Izvor: Instagram/djokernole/Printscreen

Novak Đoković je sedmi put osvojio Vimbldon i nastavio vladavinu u Londonu dugu pet godina. Tako je sa 21. grend slem titulom prestigao Rodžera Federera koji mu nije čestitaona velikom uspehu. To jeste uradio njegov sunarodnik Sten Vavrinka koji je porukom na Instagramu pokazao da je za njega Đoković najveći teniser svih vremena

Inače, Novak je posle pobede nad Nikom Kirjosom oduševio potezima prema vojvotkinji Kejt Midlton i mladom britanskom princu Džordžu, a dan nakon trijumfa je doživeo jedan od momenata koji će pamtiti do kraja života. Sa svojom decom Stefanom i Tarom je istrčao na Centralni teren kompleksa u Vimbldonu!

Nakon što je Đoković gostovao u emisiji gde se sreo oči u oči sa Martinom Navratilom, legendom tenisa koja ga je žestoko prozivala početkom godine, Nole je sa decom dan kasnije dobio jedinstvenu priliku.

Izašli su na Centralni teren, baš tamo gde je njihov tata sedam puta podizao trofej Vimbldona. Stefan i Tara su oduševljeno trčalo krugove oko terena na kojem su igrale sve najveće teniske legende.

U jednom trenutku, Novak je spustio pehar i zato poneo Taru na leđima, pa se tako trkao sa Stefanom. Mladi Đoković je to shvatio poprilično ozbiljno, pa je rešio da pokaže tati i sestri da je on brži od njih.

"Predivan momenat sa mojom porodicom jutros. Kakva je sreća videti ih da trče na ovom legendarnom terenu. Velika je privilegija podeliti moje putovanje sa njima. Hvala Vimbldonu za ovu priliku. Odneće kući mnogo uspomena za ceo život", napisao je Đoković na Instagramu uz video snimak:

A pogledajte kako je Novak izgledao na šampionskom balu posle osvajanja Vimbldona: