Zabava!

KIRJOS SA FINALA PRAVO U IZLAZAK, A DVE ŽENE DOMINIRALE KLUBOM: Ovako su uživali nakon poraza od Novaka Đokovića! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

O devojci nika Kirjosa bilo je mnogo reči ovih dana, a i njegova sestra je bila u centur pažnje.

Izvor: Instagram/kyrgios_halimah/printscreen

Plasmanom u finale Vimbldona, Nik Kirjos je ostvario najveći uspeh u teniskoj karijeri, ali čini se da ga to neće previše zainteresovati za ovaj sport. Kontroverzni Australijanac brzo se vratio svojim uobičajenim navikama, a njegov tim se odmah nakon meča protiv Novaka Đokovića preselio u klub!

Po slikama i snimcima koji su preplavili društvene mreže, Kirjos i ekipa su se sjajno zabavljali u jednom od londonskih klubova, a u centru pažnje su bile njegova sestra Halima i devojka Kostin Haci, o kojoj je prethodnih dana bilo mnogo priče.

Ona je među najzaslužnijim osobama za Nikov mentalni oporavak, pošto je stabilnom vezom sa temperamentnim Kirjosom uspela da skrene njegovu pažnju ka sportu. Ujedno, zbog nje su popravljeni odnosi unutar porodice, a kako se može videti na okačenim storijima, a Halimom je veoma dobra prijateljica.

Njih dve se zajedno pozirale tokom izlaska, što je mnoge iznenadilo. Halima prethodnih godina nije bila deo Kirjosovih incidenata i teniska javnost je uglavnom obraćala pažnju na nju kada je na svom Instagramu delila provokativne fotografije.

Ovako izgleda Nikova sestra Halima:

Sada ona čini fantastičan tandem sa Kostin Haci, devojkom koja je iz korena promenila Kirjosov život. Dok čeka početak suđenja za nasilje u porodici i napad na bivšu devojku, Nik je baš zaljubljen u devojku koja je - po rečima njegovog rođenog brata, uspela da mu promeni ponašanje.

Koliko će to trajati, ostaje da vidimo, jer je Nik najavio da u narednom periodu neće previše biti fokusiran na tenis!

A ovo je Kirjosova devojka, osoba koja ga je potpuno promenila:

"Da li je te uspeh na Vimbldonu motivisao da nastaviš sa dobrim igrama na velikim turnirima?", bilo je jedno od prvih pitanja za Nika, a on je odgovorio odrično. Ne samo da ga ne zanima, nego je spreman da sada uzme nekoliko nedelja pauze kako bi se oporavio od dve naporne nedelje u Londonu.

Ne znamo da li će u tom periodu imati vremena za ručak ili večeru sa Novakom Đokovićem, pošto su se kladili pre finala da pobednik plaća, ali znamo da je Nik već bio na žurci. U noći nakon poraza od srpskog tenisera, tim koji je bodrio Australijanca je već imao priliku da se dobro provede.

Kako je izgledao provod nakon finala?