Podrška!

JELENA "RATOVALA" PROTIV AMERIKANCA, NOVAKOV PRIJATELJ SE JAVIO SA FRONTA: Đokovićima stigla podrška od Ukrajinca!

Autor Dušan Ninković

Jelena Đoković se sinoć borila protiv Amerikanca Bena Rotenberga, a na njenu i Novakovu stranu stao je i Sergej Stahovski.

Izvor: Profimedia

Pobeda Novaka Đokovića na ovogodišnjem Vimbldona nije prošla nezapaženo nigde u svetu. Čak je i Sergej Stahovski, ukrajinski teniser i Novakov prijatelj, našao vremena da tvituje o dešavanjima koja su usledila nakon što je najbolji srpski sportista osvojio 21. grend slem u karijeri.

Stahovski, koji je već mesecima na frontu, osvrnuo se nakon finalnog meča na raspravu koju su imali američki novinar Ben Rotenberg i Jelena Đoković, supruga sedmostrukog šampiona grend slema koji se igra na travi.

Stahovski je iskoristio priliku da pecne Rotenberga, čoveka kojeg već godinama prati glas da je jedan od Novakovih najvećih hejtera. Često je on u svojim tvitovima isticao da mu se ne sviđaju postupci jednog od najboljih tenisera u istoriji, a nakon finala Vimbldona Jelena Đoković je upravo na Tviteru ušla u raspravu sa njim.

Sukobili su se oko Đokovićevog odnosa prema vakcinama, pošto je Rotenberg tvrdio da je Đoković simbol "anti-vaks" pokreta, dok je Jelena veoma oštro odgovorila da je to titula koju je američki novinar izmislio za Novaka. Ona je dodala da sprski teniser nikada nije želeo da bude uzor ljudima koji ne žele da se vakcinišu, što i jeste u skladu sa Novakovim dosadašnjim izjavama na tu temu.

Kada su njih dvoje završili, na scenu je stupio Stahovski. Ukrajinac je okačio fotografiju na kojoj su njihovi tvitovi, a zaključio je i da je ova prepiska bolela kontroverznog američkog novinara. Ovo nije prvi put da su oni u klinču, pošto je Sergej "peckao" Bena i početkom godine, dok je Novak Đoković proživljavao dramu u Melburnu.

Pogledajte njegovu objavu: