Jasno!

"OVA TEMA JE ZABRANJENA!" NOVAK O JEDNOM NIJE ŽELEO DA PRIČA: Ima novu misiju - evo o čemu razmišlja!

Autor Dušan Ninković

Najbolji srpski sportista nema nameru da ode u penziju pre Olimpijskih igara.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Navijači Novaka Đokovića ne moraju da brinu, najbolji teniser u istoriji ne pomišlja na penziju! Uživaćemo i narednih sezona u njegovim majstorijama na turnirima širom sveta, a priču o kraju karijere zabranio je porodici i saradnicima. Novak ispred sebe ima nekoliko ciljeva, a glavni je osvajanje trofeja.

I radiće to dokle god bude mogao. Nema potrebe da završava karijeru kada se na terenu sjajno oseća, a ovogodišnji Vimbldon je još jedan dokaz da najveće svetske turnire može rutinski da osvaja. Zato planira i da uveća kolekciju.

Tokom ceremonije na kojoj je beogradskoj publici pokazao svoj sedmi trofej sa Vimbldona, Novak Đoković je pomenuo i naredne Olimpijske igre! Poznato je da najbolji srpski sportista cilja zlato na tom takmičenju i da je prošle godine u Tokiju imao veliku želju da stigne do odličja, ali mu to nije pošlo za rukom jer je zaustavljen u polufinalu i meču za treće mesto.

"Priča o završetku moje karijere je zabranjena i za moju porodicu i za moj tim. Ne postoji granica, želim da igram i osvojim što više trofeja. Cilj su i Olimpijske igre 2024. godine u Parizu", otkrio je Đoković.