OTKRIVENO!

EVO ZAŠTO KEJT MIDLTON NIJE PRUŽILA RUKU NOVAKU! Srbin se poklonio pred njom, a još se pamti PREKOR kraljevske porodice

Autor Nemanja Stanojčić

Otkriveno je zbog čega se Kejt Midlton nije pozdravila sa Novakom Đokovićem na Vimbldonu.

Izvor: Profimedia

Novak Đoković je po sedmi put osvojio Vimbldon. Pobedio je Nika Kirjosa, podigao 21. grend slem trofej, prestigao Rodžera Federera i onda je napravio potez o kom svi pričaju. Pokazao je veliko poštovanje i poklonio se vojvotkinji Kejt Midlton.

Međutim, ono što su mnogi primetili jeste da nije bilo nikakvog odgovora sa druge strane. Ni pružanja ruke. Zašto? Sada je i to otkriveno, a verovali ili ne ima veze sa Rodžerom Federerom. Tada je Kejt prekršila "kraljevski protokol" i posle toga je napravila veliku promenu.

Ovako je izgleda susret Novaka i Kejt Midlton na Vimbldonu:

Posle finala 2019. godine u kom je Novak pobedio Rodžera, Kejt je prišla švajcarskom igraču i pružila mu podršku. Stavila je ruku na njegovo rame i kratko su porazgovarali. Tada se našla na udaru kraljevske porodice, jer je za njih taj potez bio "neprihvatljiv i nepotreban."

Zbog tog poteza je vojvotkinja ekstremno oprezna kada se pojavljuje u javnosti, pa pazi na svaki mogući detalj koji može da joj napravi problem. Doduše, britanski mediji tvrde da je jedan od razloga tako dobrog odnosa sa Federerom i to što je Švajcarac držao privatne časove princu Džordžu, sinu princa Vilijama i Kejt Midlton.

"Džordž je divan dečak. Voleo bih da vidim decu iz kraljevske porodice u svetu tenisa ili u nekom drugom sportu. Džordž ima dobar zamah i nadam se da će ostati u tenisu, da ovo nije samo nešto što ga trenutno zanima", rekao je Federer pre tri godine.

Izgleda da princa Džordža tenis i dalje zanima, pošto je to moglo da se vidi i pre nekoliko dana kada mu je Novak dao pehar Vimbldona koji je mališan sa širokim osmehom držao u ruci i bio vidno oduševljen zbog toga. Neposredno pre toga su Novak i Kejt imali kratak razgovor posle kog je Đoković rekao da bi "voleo da se njegov sin Stefan i Džordž igraju zajedno". Ko zna, možda budu i rivali na Vimbldonu jednog dana, pošto je Stefan već pokazao talenat za tenis.

Ovako je to izgledalo u Londonu: