ZANIMLJIVO

PROCURIO SNIMAK! PRINC NAVIJAO ZA NOVAKA I ŽALIO SE NA JEDNU STVAR: Zbog čega su dete (8) naterali na OVO na Vimbldonu?

Autor Nemanja Stanojčić

Princ Džordž nije u potpunosti uživao u finalu Vimbldona, a zbog toga su mnogi osudili princa Vilijama i Kejt Midlton...

Izvor: Profimedia

Princ Džordž (8) postao je jedna od zvezda Vimbldona. Kamere su pratile svaki njegov pokret, a sve je oduševio potez Novaka Đokovića koji mu je posle finala dao da drži pehar, ali je svemu tome prethodio jedan momenat zbog kog su mnogi napali njegove roditelje.

Sin princa Vilijama i vojvotkinje Kejt Midlton je pre svega toga imao napravio jedan potez koji je podigao buru. Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama vidi se kako se Džordž žali ocu da mu je prevruće u odelu. S obzirom na to da je temperatura iznosila 28 stepeni celzijusa, jasno je da mu nije bilo prijatno.

Očekivano, klip je ubrzo postao viralan, pa su se mnogi pitali isto - zbog čega su terali dete da dođe u odelu na takvoj temperaturi? Vilijam i Kejt kao predstavnici kraljevske porodice su došli u odevnim kombinacijama prikladnim za svoje zvanje, mada je nejasno zašto je i mališan morao da trpi to.

Tokom meča se videlo u nekoliko navrata da Džordžu nije svejedno i da mu je vruće, ali je nekako uspeo da izdrži i da vidi kako je Novak pobedio Nika Kirjosa i osvojio sedmi trofej na vimbldonskoj travi. Ako ništa drugo, bar mu je Nole posle susreta izmamio osmeh na lice sa peharom.

Ovako ga je Novak oduševio:

"Jadan Džordž. Nosi košulju, sako i kravatu po ovakvoj vrućini", napisao je jedan navijač na društvenim mrežama.

Pogledajte i kako je to izgledalo na snimku.