PREDIVNO!

OVO NISTE VIDELI - NOVAK I TARA PRE FINALA VIMBLDONA: Kćerka došla da mu nešto kaže, a Noletova reakcija sve govori!

Autor Nebojša Marković

Na društvenim mrežama se pojavio video snimak susreta Novaka Đokovića i njegove kćerkice Tare koji se odigrao neposredno pre nego što je srpski teniser otišao na finalni meč Vimbldona.

Izvor: twitter/@pinkclaykacz

Novak Đoković je na Vimbldonu ponovo došao do trofeja, svog sedmog u Londonu i ukupno 21. u karijeri. Mnogo pažnje je posle meča privukao njegov naklon za Kejt Midlton, kao i činjenica da se vojvotkinja nije rukovala s njim.

Imali smo prilike da vidimo i kako je Novak svoj pehar pozajmio britanskom princu Džordžu koji je u finalu navijao za njega. Ali sada se pojavio i sjajan detalj od pre početka finala protiv Nika Kirjosa - kada je Novaku njegova kćerka Tara poželela sreću pred važan meč!

Dan nakon pobede protiv Australijanca, Đoković je sa Tarom, sinom Stefanom i suprugom Jelenom istrčao na Centralni teren, gde su uživali u njegovom velikom uspehu.

Ali sada su se pojavili i prelepi kadrovi od pre početka nedeljnog susreta.

Đoković se spremao da uđe u zgradu najvećeg stadiona Vimbldona, radnici su mu proveravali torbe, a tada se iza njega pojavila njegova kćerka Tara. Novak i Tara su nešto kratko razgovarali, moguće je da mu je poželela sreću pred meč, a Novak ju je potom snažno zagrlio.

Ovaj njihov susret zabeležen je u prenosu televizije "ESPN", a mnogi isprva nisu ni primetili da se to dogodilo. Tek naknadno su na društvenim mrežama izdvojili ovaj emotivan trenutak Đokovića i njegove kćerke.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Inače, Đoković je već stigao u Visoko u Bosni i Hercegovini, gde će otvoriti teniski kompleks u mestu koje voli da posećuje tokom odmora.

A evo i kako je Novak dočekan u Beogradu nakon osvajanja Vimbldona: