POGLEDAJTE!

ĐOKOVIĆ STIGAO U VISOKO NA OTVARANJE TERENA: Sve spremno za SPEKTAKL, Novak zaigrao tenis sa poznatim pevačem!

Autor Nebojša Marković

Posle boravka u Srbiji, Novak Đoković je u novoj poseti Bosni i Hercegovini

Izvor: New Media Team

Novak Đoković je osvojio Vimbldon i stigao do 21. grend slem trofeja u karijeri, a od tada se ne zaustavlja. Prvo se vratio u Srbiju gde mu je u Beogradu bio priređen doček ispred gradske skupštine, a već u sredu je napustio zemlju.

Đoković je stigao u Visoko, gde će danas teniskim spektaklom otvoriti teniske terene!

Novak već godinama unazad voli da svrati u Visoko, nedaleko od Sarajeva, a tako je i ovog puta. On je više puta isticao da obožava da posećuje "bosanske piramide", a sada je u Visokom spreman i teniski centar u kojem će srpski teniser moći da trenira pred najveće turnire.

Njega je u Visokom dočekao Semir Osmanagić, rukovodilac fondacije "Arheološki park - Bosanska piramida sunca", kod kojeg je Novak bio gost već nekoliko puta.

Evo kako je izgledao Novakov dolazak u novi kompleks u Visokom i razgledanje terena:

Đoković će tamo u sredu popodne odigrati i egzibicioni meč protiv Ivana Dodiga, hrvatskog tenisera koji je poreklom iz Bosne i Hercegovine, a koji je i šestostruki grend slem šampion u dubl konkurencijama.

Inače, Novak je prilikom posete terenima odigrao i nekoliko poena, ali bez reketa. Zanimljivo, sa druge strane mreže je bio poznati pevač Goran Karan, koji će i nastupiti tokom otvaranja kompleksa: