Tenis

HIT! ĐOKOVIĆ U PROVODU SA MILICOM TODOROVIĆ: Tražio joj da otpeva jednu pesmu i napravili su HAOS uz nju! (VIDEO)

Autor Mladen Šolak

Novak se odlično provodi u Visokom

Izvor: Instagram/Screenshot/nibman

Nakon što je otvorio nove terene u Visokom, u Bosni i Hercegovini, Novak Đoković se provodio u društvu pevačice Milice Todorović. Ona je nastupala na zabavi povodom te svečanosti, a osvajaču Vimbldona je prijao ambijent, što se videlo i na snimcima na društvenim mrežama. Pogledajte.

Novak je redovan gost u Visokom, gde obožava da posećuje "bosanske piramide" i da uživa sa domaćinom i prijateljom Semirom Osmanagićem, rukovodiocem fondacije "Arheološki park - Bosanska piramida sunca". Njih dvojica su bili domaćini na današnjem teniskom događaju, na kojem je Nole igrao i uživao.   

Đoković je bio odlično raspoložen i u provodu posle tenisa, što se vidi i na snimcima, na kojima se vidi da je uživao i dok je Milica pevala i sporije pesme, poput "Cesarice" Olivera Dragojevića, koja ga je očigledno posebno dirnula. Đoković je ovako počeo odmor od osvajanja Vimbldona, dok iščekuje eventualnu promenu odluke američkih vlasti, prema kojoj nevakcinisan neće moći da učestvuje na tamošnjoj turneji i da igra na US Openu.

"Ako budem tamo, biću, ako ne, nije smak sveta, još sam mlad i biće vremena i prilika", rekao je Novak, još jednom poručivši da ne planira da se vakciniše.