Srećno!

ŠARAPOVA SE PORODILA, PA DVE NEDELJE KRILA OD JAVNOSTI! Maša dobila dečaka, a njegovo ime nosi snažnu poruku!

Autor Dušan Ninković

Nekadašnja ruska teniserka rodila je dečaka početkom jula, ali je tek sada objavila njegovu fotografiju.

Izvor: Profimedia

Nekadašnja ruska teniserka i jedna od najvećih sportskih zvezda svoje ere Marija Šarapova (35) dve nedelje je krila da je postala majka! Ruskinja se porodila prvog dana jula, ali je svetsku javnost o tome obavestila tek dve nedelje kasnije.

Lepa Maša je od 2018. godine u vezi sa britanskim biznismenom Aleksanderom Džajlksom, a par je u aprilu saopštio da je nekadašnja teniserka u drugom stanju. Od tada se u javnosti nije pojavilo mnogo vesti iz njihovog privatnog života, a očigledno će Šarapova i u narednom periodu birati šta fanovi širom sveta treba da znaju.

Tek dve nedelje nakon porođaja, Maša se obratila navijačima fotografijom porodice. "Najlepši, najizazovniji i najveći dar koji je naša mala porodica mogla da dobije", piše uz fotografiju na kojoj su njen verenik i sin.

Pogledajte neke od Mašinih fotografija:

Dečak kojeg je rodila nekada najbolja teniserka sveta dobio je ime Teodor, a zanimljivo je i značenje tog imena. Teos znači Bog, a doron je dar, pa se dečakovo ime može prevesti kao "Dar od Boga". Ovo ime nije neobično ni za naše predele, pa ga često možemo čuti i u Srbiji.

Inače, Marija Šarapova je bila najbolja teniserka sveta, a ima i pet grend slem titula. Tokom igračke karijere bila je jedna od najpopularnijih sportistkinja sveta, zbog svog lepog lica i atrkativnog izgleda.