BRAVO!

NEVEROVATNO - OLGA UŠLA U 2 FINALA I OSVOJILA TURNIR U ISTOM DANU: Ovo nikad nismo videli, Srpkinja je već šampionka!

Autor Nebojša Marković

Uspela je da osvoji trofej zajedno sa Francuskinjom srpskog porekla Kristinom Mladenović.

Izvor: MN Press

Neverovatan dan za Olgu Danilović! Mlada srpska teniserka je četiri godine čekala da se plasira u neko WTA finale, ali subotu 16. jul bi mogla baš dugo da pamti.

Danilovićeva je uspela da u jednom danu uđe u dva finala i da usput i osvoji jedan trofej! Tako nešto do sada nismo imali prilike da vidimo, a evo kako je Srpkinja u tome uspela.

Olga je zajedno sa Francuskinjom srpskog porekla Kristinom Mladenović uspela da se plasira u finale ženskog dubla na turniru u Lozani, pošto su u polufinalu savladale Kineskinju Ćin Jun Jan i Ruskinju Aleksandru Potapovu.

Bilo je ubedljivih 6:1, 6:2 za kombinaciju Danilović-Mladenović, da bi potom došlo do neočekivanog trofeja. Norvežanka Ulrike Eikeri i Tamara Zidanšek iz Slovenije trebalo je da im budu rivalke u finalu u nedelju, ali su im već u subotu predale meč!

Tako su Danilovićeva i Mladenovićeva stigle do titule u dublu, a Olga je ranije u subotu uspela i da se plasira u finale singla pobedom protiv Aleksandre Potapove 6:3, 6:2.

Tako je Olga uspela da u jednom danu obezbedi plasman u dva finala i odmah i osvoji jednu od dve moguće titule. Ona će u finalu singla u nedelju igrati protiv Hrvatice Petre Martić.