HIT!

ĐOKOVIĆ SE POJAVIO NA KONCERTU VELIKE BALKANSKE ZVEZDE: Kad ga je publika videla na bini, pala je u trans! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Novak Đoković je sa suprugom Jelenom bio na koncertu Dina Merlina u Tivtu.

Izvor: Instagram/jugoslavkaric/screenshot

Najbolji srpski teniser Novak Đoković odlučio je da napravi dužu pauzu nakon osvajanja 21. grend slema na Vimbldonu prošlog vikenda. Boravio je prvo u Beogradu, potom je bio u Visokom gde je "otvorio" teniske terene, a sada se nalazi u Crnoj Gori, kao što i inače radi svakih nekoliko meseci.

Slobodno vreme iskoristio je da poseti u subotu koncert poznatog balkanskog pevača Dina Merlina u Tivtu, a to je oduševilo brojnu publiku koja je uživala u njegovim pesmama.

Znali su to dobro organizatori i Dino Merlin, ali ne i publika. Kada se lik srpskog tenisera pojavio - svi su počeli da vrište od sreće!

Dino Merlin je potom na kratko prekinuo koncert i ispričao da je finale Vimbldona gledao sa suprugom, sinom i ćerkom i svi su se izjasnili da navijaju za Novaka osim naslednice. Ona je rekla da neće da se izjasni, jer Nik Kirjos nije osvojio nijedan Vimbldon i delovalo je da naginje prema Australijancu, a onda...

"I tokom meča, negde na sredini, ona kaže: 'Navijam za Novaka'. Kažemo - pa što sad? 'Zato što on jeste šampion, ali je pre svega džentlmen'", rekao je Dino Merlin.

Pogledajte atmosferu sa koncerta!