AU!

BILA JE PROFESIONALNA TENISERKA, A SADA JE ZVEZDA SAJTA ZA ODRASLE: Ešli bacila reket i promenila profesiju (FOTO)

Autor Nemanja Stanojčić

Ešli Harlkord je ostavila reket i sada pred kamerama ima potpuno drugačiju ulogu.

Izvor: Instagram/ashleyharkleroad/printscreen

Bila je Ešli Harklord 39. teniserka na WTA listi, igrala na grend slemovima, a sada se bavi snimanjem filmova za odrasle.

Nekadašnja igračica rođena u Los Anđelesu u maju je napunila 37 godina, ne nosi više reket u rukama, već je pred kamerama sa potpuno drugim zadatkom. Ima fotografije i snimke u drugoj ulozi.

"Ja sam prva profesionalna teniserka koja je ikada bila na naslovnoj strani 'Plejboja', sada sam na 'OnlyFans' portalu. Ponosna sam na svoje telo i želim da prikažem lepotu tela sportistkinje", rekla je Ešli jednom prilikom.

Ovo je Ešli:

Ona ujedno prodaje svoje fotke na spomenutom portalu, naplaćivala ih je 10 dolara mesečno, a sada je sa klipovima cena porasla.

"Ukoliko već postoje ljudi koji su spremni da plate pet dolara za jednu sliku, koliko daleko onda mogu da idem", upitala je Ešli.

Što se tiče njene teniske karijere, tu nije imala previše uspeha, mada je ostala deo istorije. Na meču protiv Venus Vilijams, u drugom kolu Rolan Garosa 2007. godine, Venus je odservirala najbrži servis u istoriji od 206 kilometara na sat. Inače, nešto slično uradile je i crnogorska teniserka Tamara Bojanić.

Tagovi