AUUUU!

HAOS POSLE MEČA, POZNATI TENISERI SE UMALO POBILI NA TERENU: Sudija iz stolice silazila da ih razdvaja (VIDEO)

Autor Nemanja Stanojčić

Fabio Fonjini i Alijaž Bedene imali su žustru raspravu posle meča u Hamburgu. Sudija Aureli Turte morala je da smiruje strasti.

Izvor: Twitter/@Olly_2022

U mnogim sportovima svađe, žustre rasprave i oštri dueli sastavni su deo igre, mada se to retko dešava u tenisu. Osim ako ne igra neko poput Nika Kirjosa. Ali, jedna takva situacija dogodila se u Hamburgu i to bez kontroverznog Australijanca, strasti su toliko uzavrele da je i sudija u stolici Aureli Turte morala da silazi i da ih razdvaja...

Akteri bili su Fabio Fonjini (Italija) i Alijaž Bedene (Slovenija) i umalo su se pobili posle meča koji je dobio Italijan (6:3, 3:6, 7:6). Ušli su u burnu raspravu zbog nekoliko poena, tvrdili su da su oštećeni u tim situacijama.

Nešto oštriji u tome bio je Slovenac koji je bio ljut zbog poraza. Pokušavao je da objasni da je bio aut kod određene situacije, pa je kod druge italijanski igrač tvrdio da je bilo drugačije.

"Čoveče, pitaj sudiju, evo je tu, videla je sve", uzviknuo je Fonjini posle duže rasprave.

Njih dvojica su tokom svađe prešli sa jedne na drugu stranu terena i pokazivali tragove od loptica, pokušavajući da ubede jedan drugog u istinitost određene situacjie. Na kraju, nekako su uspeli da se smire, a Turte je sve to mirno gledala sa strane posle početnih uzavrelih strasti.

Tagovi