Tu je!

NOVAK ĐOKOVIĆ STIGAO U HRVATSKU, ODMAH SE POJAVILA FOTKA: Posetio RAJSKO mesto od 2.000 stanovnika! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Najbolji srpski teniser nastavlja svoje putovanje po regionu.

Izvor: Instagram/Screenshot/marinafraparogoznica

Najbolji srpski sportista nastavlja da obilazi region. Nakon što je u Beogradu dočekan kao sedmostruki osvajač Vimbldona, Novak Đoković je u Visokom otvorio teniske terene pored čuvenih piramida, zatim posetio Crnu Goru koju mnogo voli, a sada je nastavljen njegov put.

Novak je stigao u Hrvatsku, tačnije Rogoznicu između Splita i Šibenika, gde je primećen u jednoj od najlepših marina na Jadranu.

Fotografiju sa Novakom Đokovićem uspeli su da dobiju i neki od meštana koji su ga sreli. Ovakva prilika im se verovatno neće ponoviti mnogo puta u životu, posebno imajući u vidu da ovo mesto ima tek nešto više od dve hiljade stanovnika. Svetski poznate face često letuju u okolini ovog mesta, ali retkost je da posvete svoje vreme stanovnicima malih mesta koja se nalaze na samoj obali.

Đoković je ovog puta to uradio, a njegov obilazak regiona nastaviće se i narednih dana. Videćemo šta još planira da poseti Novak Đoković, ali očigledno je da srpski teniser uživa u okolnim zemljama nakon što je stigao do 21. grend slem titule.

Pogledajte Novaka u Hrvatskoj: