KAKVA PRIČA!

PRILAZI NOVAK DA MI SE PREDSTAVI, A JA NISAM U TOP100! Kad je čuo šta Đoković zna sve o njemu, POSTIDEO se kao nikada

Autor Milutin Vujičić

Mladom teniseru iz Argentine Fransisku Serundolu bilo je neprijatno šta je sve Novak Đoković znao o njemu.

Izvor: YouTube/ESPN Tennis/Screenshot/MN Press

Često se može čuti da postoji mnogo navijača koji ne vole Novaka Đokovića, međutim nema tenisera koji nije pohvalno pričao o Srbinu, s tim da se to često, iz nekog razloga, zaboravlja u inostranim medijima.

Najnoviji primer su reči mladog argentinskog tenisera Fransiska Serundola koji je domaćim medijima pričao o tome kako mu je bilo lepo u Beogradu. Učestvovao je na Serbia openu tokom prethodnog proleća, a Đoković mu je napravio doček za pamćenje. I ne samo to, učinio je da se Serundolo oseća važnim.

Serundolo (24. igrač na ATP listi) tada nije bio ni u najboljih sto tenisera i mislio je da Đoković ne zna za njega, međutim iznenadio se kada su se upoznali u Beogradu.

"Nakon što sam stigao do finala u Buenos Ajres, otišao sam u Beograd da igram kvalifikacije za Serbia opena. I onda mi prilazi Novak Đoković... Bio sam u tom trenutku negde između 110. i 120. pozicije na ATP listi", ispričao je Serundolo u intervjuu za argentinski ESPN.

"Prišao mi je da me pozdravi i prvo mi se predstavlja ko je on. Čestitao mi je, ne samo za finale u Buenos Ajresu (prvo u karijeri prim. aut.) nego mi je čestitao i za tri titule na čelendžerima, pa na nekim finalima... Ne znam kako, ali sve je znao o meni!", rekao je iznenađeni Serundolo koji je ostao u šoku kako najbolji teniser sveta brine o svakom detalju i trudi se da nijednog igrača ne gleda sa visine.

Kada je Đoković u razgovoru pomenuo i Huana Manuela Serundola (u to vreme igrača koji je bio oko 350. mesta na ATP listi), mlađeg Fransiskovog brata, e tu je Argentinac tek ostao bez teksta.

"Pomislio sam 'mršavi čovek' je prvi na svetu, ali zna sve o svima".