LJUT

PROZIVAO ĐOKOVIĆA, VREĐAO ŽENE, BIO SA PROSTITUTKOM, A SAD JE OPET LUDOVAO: Poznati teniser napravio skandal na meču!

Autor Nemanja Stanojčić

Ernests Gulbis je izgubio živce na meču u Italiji...

Izvor: Twitter/screenshot/@annak_4ever/unardeal

Ernests Gulbis poznatiji je po skandalima, spornim izjavama, uvredama nego po samom terenu. Vređao je Novaka Đokovića, davao sporne izjave o ženskom tenisu, uhvaćen je sa prostitutkom, a sada je ponovo bio u centru pažnje.

Letonski teniser izgubio je živce na čelendžeru u Italiji. Bio je žestoko besan na meču protiv Španca Nikolasa Sančeza Iskerda, pa je napravio haos. Prvo je reket u naletu besa poslao na drugu stranu terena, a nedugo posle toga je jednu lopticu poslao iz sve snage u blizini svoje stolice, tu su bili i skupljači loptica, pa ga je sudija kaznio oduzimanjem poena.

"Zašto!? Zašto si mi oduzeo poen? Jesam li udario nekoga? Loptica je ostala u terenu, da li je bila blizu da udari nekoga? Bila je 10 metara od najbližeg čoveka! Igramo u ovoj rupčagi, ovo je us**na rupčaga i onda me upozoravaš. Zbog ovoga ludim", vikao je Gulbis na sudiju, pa je potom uspeo da završi meč i da prođe u narednu rundu.

Inače, jedan od prvih skandala koji je Gulbis napravio dogodio se 2009. godine kada je uhvaćen sa prostitutkom na turniru u Stokholmu.

"Ernest je uhapšen, proveo je noć u zatvoru jer je pokušao da angažuje prostitutku. Po švedskim zakonima teret dokaza pada na osobu koja traži intimne odnose, a ne osoba koja nudi određene usluge. On i njegov prijatelj uhvaćeni su u jednom hotelu. Nisu želeli probleme, pa su se nagodili i platili su oko 400 dolara", naveli su tamošnji mediji tada.