NEĆE DA ĆUTI

"DRO****NO ODVRATNA!" OLGA POKAZALA UVREDE KOJE JOJ STALNO ŠALJU: Srpsku teniserku gnusno vređaju - Svaka čast, momčino!

Autor Nebojša Marković

Olga Danilović je rešila da pokaže sa čime se teniseri i teniserke susreće i kakve uvrede trpe na društvenim mrežama kada bi zabeležili poraze.

Izvor: MN Press/Instagram/danilovicolga/Printscreen

Olga Danilović nije uspela da se plasira u četvrtfinale turnira u Jasiju u Rumuniji. Ona je izgubila od Maje Čvalinske iz Poljske 2:0, po setovima 7:6, 6:4, ali nije poraz na terenu ono po čemu će srpska teniserka pamtiti ovaj susret.

Danilovićeva je posle poraza na svom Instagram profilu objavila fotografiju odvratnih poruka i psovki koje dobija putem društvenih mreža!

Srpkinja je kao favorizovana teniserka izgubila od Čvalinske, a to je očito iznerviralo pojedine "navijače" koji su putem društvenih mreža rešili da joj šalju uvredljive poruke.

Olga nije želela da ćuti i rešila je da svima pokaže sa kakvim se sve porukama susreće na društvenim mrežama nakon jednog poraza. Objavila je poruke koje je dobijala od jednog korisnika, koji ju je u više navrata vređao.

Nije potpuno jasno zbog čega, ali se može naslutiti. Naime, svaki put kada joj je slao uvredljive poruke, Danilovićeva je bivala prethodno poražena u svojim mečevima.

Česti su slučajevi kada su teniseri i teniserke dobijali uvrede od kladioničara koji bi ulagali novac na njihove pobede, a potom im se sa javljali ružnim porukama kada te pobede ne bi došle. Nije isključeno da je baš to slučaj i kod ovog gnusnog vređanja 21-godišnje teniserke.

Izvor: Instagram/danilovicolga/Printscreen