Bravo!

NOVAK POSETIO RODNO MESTO ĐOKOVIĆA: Sa klincima igrao tenis, a oduševio ga potez deke iz crnogorskog sela! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Najbolji srpski sportista još jednom pokazao da je čovek iz naroda i da energiju crpi iz druženja sa ljudima.

Izvor: twitter/screenshot/NDjokofan

Najbolji srpski sportista Novak Đokovićotkazao je učešće u Montrealu i sve je izglednije da će propustiti celokupnu američku turneju, što znači da će njegov letnji odmor duži nego ikad. Nakon osvajanja sedme titule na Vimbldonu srpski teniser vreme provodi u regionu, a poslednjih dana nalazi se u Crnoj Gori.

Videli smo ga kako gura automobil na treninzima ili kako se kupa u izuzetno hladnoj reci, a sada iz Crne Gore stižu prelepi kadrovi. Novak Đoković je deo svog odmora potrošio na igranje tenisa sa klincima!

Novak je bio u poseti Jasenovom polju, mestu iz kojeg potiču Đokovići, a sa svojim daljim rođacima prisustvovao je organizovanoj proslavi familije. Nema sumnje da je Novak Đoković bio glavni gost, iako se on ničim nije isticao u društvu svojih rođaka.

Ovako je izgledao Novakov dan:

Na internetu su se pojavili snimci koje je okačio njegov rođak Milan Đoković, a na kojima se vidi kako Novak uživa u društvu. Jedan od najboljih sportista današnjice prvo je sa decom iz Jasenovog polja neobavezno igrao tenis na improvizovanom terenu, a zatim se i pozdravio sa jednim starijim navijačem koji mu je prišao.

Njih dvojica su se izgrlili, a čovek je kasnije i poljubio Novaka Đokovića, koji se nasmejao tokom susreta sa ovim gospodinom.

Pogledjate kako se Novak igrao sa decom:

A zatim i kako se pozdravio sa čovekom koji mu je prišao: