OPET U SRBIJI!

OPA - NAJLEPŠA SRPKINJA "ULOVILA" ĐOKOVIĆA: Novak sreo misicu, a zbog njene poruke pljušte lajkovi na Instagramu! (FOTO)

Autor Nebojša Marković

Novak Đoković se vratio u Srbiju posle odmora u Crnoj Gori i Hrvatskoj.

Izvor: Instagram/anjaaa.r/Printscreen

Novak Đoković je ponovo u Beogradu. Sprečen da se zaputi u SAD na seriju američkih turnira, srpski teniser vratio se u rodni grad posle zasluženog odmora u regionu, nakon osvajanja Vimbldona.

A odmah po dolasku u srpsku prestonicu, imao je i blizak susret sa zvanično najlepšom Srpkinjom - aktuelnom Mis Srbije, Anjom Radić.

Ona će u decembru ove godine predstavljati Srbiju na izboru za Mis sveta, a pre svega toga, iskoristila je priliku da se sretne sa Đokovićem u Teniskom centru "Novak" na Dorćolu.

Ona je ponosno podelila fotografiju na Instagramu.

"Viša energija uvek pobeđuje. Ima li boljeg osećaja od onog kada u jednom danu sretneš svog uzora i imaš priliku da gledaš najboljeg u istoriji tenisa - Novaka Đokovića", napisala je Anja u opisu fotografije.

Ovo je Anja Radić:

Inače, Đoković ne učestvuje na masters turniru u Montrealu koji je počeo ove sedmice zbog toga što nema dozvolu za ulazak u Kanadu bez vakcine protiv korona virusa, a sve je izvesnije da bi zbog toga mogao da propusti i učešće na US openu.